2018-2019 Bell Schedules

  • Regular Bell Schedule

    Tutorials 7:30 - 7:55

    1st period 8:00 - 8:55 (55 minutes)

    2nd period 9:00 - 9:55 (55 minutes)

    3rd period 10:00 - 10:55 (55 minutes)

    4th period 11:00 - 12:40 (100 minutes/lunch)

    6th Grade Center & Main Campus:

    • A Lunch:   11:00-11:30
    • B Lunch:   11:15-11:45
    • C Lunch:   11:35-12:05
    • D Lunch:   11:55-12:25
    • E Lunch:   12:10-12:40

    5th period 12:45 - 1:40 (45 minutes)

    6th period 1:45 - 2:40 (45 minutes)

    7th period 2:45 - 3:40 (45 minutes)

     

     


    Early Release Schedule

    Tutorials 7:30 - 7:55

    1st period 8:00 - 8:25 (25 minutes)

    2nd period 8:30 - 8:55 (25 minutes)

    3rd period 9:00 - 9:25 (25 minutes)

    5th period 9:30 - 9:55 (25 minutes)

    6th period 10:00 - 10:25 (25 minutes)

    4th period 10:30 - 12:10 (100 minutes/lunch)

    6th Grade Center:

    • A lunch 10:30—11:00
    • B lunch 11:05—11:35
    • C lunch 11:40—12:10

    Main Campus:

    • A lunch 10:30—11:00
    • B lunch 10:45—11:15
    • C lunch 11:05—11:35
    • D lunch 11:25—11:55
    • E lunch 11:40—12:10

    7th period 12:15 - 12:30 (15 minutes)

  • Talon Time Schedule(Tuesdays & Thursdays)

    Tutorials 7:30 - 7:55

    1st period 8:00 - 8:45 (45 minutes)

    2nd period 8:50 - 9:40 (50 minutes)

    3rd period 9:45 - 10:30 (45 minutes)

    Talon Times 10:35 - 11:25 (50 minutes)

    4th period 11:30 - 1:10 (100 minutes/lunch)

    6th Grade Center & Main Campus:

    • A Lunch: 11:30-12:00
    • B Lunch: 11:45-12:15
    • C Lunch: 12:05-12:35
    • D Lunch: 12:25-12:55
    • E Lunch: 12:40-1:10

    5th Period 1:15 - 2:00 (45 minutes)

    6th Period 2:05 - 2:50 (45 minutes)

    7th Period 2:55 - 3:40 (45 minutes)


    Pap Rally Schedule

    Tutorials 7:30 - 7:55

    1st period 8:00 - 8:45 (45 minutes)

    2nd period 8:50 - 9:35 (45 minutes)

    3rd period 9:40 - 10:25 (45 minutes)

    5th period 10:30 - 11:10 (40 minutes)

    4th period 11:15 - 12:55 (100 minutes/lunch)

    6th Grade Center:

    • A lunch 11:15—11:45
    • B lunch 11:50—12:20
    • C lunch 12:25—12:55

    Main Campus:

    • A lunch 11:15—11:45
    • B lunch 11:30—12:00
    • C lunch 11:50—12:20
    • D lunch 12:10—12:40
    • E lunch 12:25—12:55

    6th period 1:00 - 1:40 (40 minutes)

    7th period 1:45 - 2:25 (40 minutes)

    Pep Rally 2:30 - 3:30 (60 minutes)

    7th period 3:30 - 3:40 (10 minutes)